Cava marfil brut nature (D.O. Cava)

Cava fresc i elegant amb aromes afruitats i de criança. Molt equilibrat !

9,15 

Categories: ,

Informació addicional

Denominació d’Origen

D.O. Cava

Clima

Mediterrani

Sòl

carbonatat

Varietats

Macabeu, Parellada, Xarel·lo

Edat de la vinya

25 anys

Alçada i exposició

100 m, EST

Formació

Royat doble

Producció

60 Hl /Ha

Tipus viticultura

Ecològica sense herbicides, insecticides ni adobs inorgànics

Criança

12 mesos mínim en ampolla

Alcohol

11,5 % vol.

Sucres residuals

<1 g/l

Producció anual

10.000 ampolles

Alella Vinícola és el celler que ha donat fama a Alella des del 1906 a través dels seus vins, impulsant la creació de la Denominació d’Origen Alella durant els anys 50′. Actualment produïm, elaborem i embotellem vins i caves sota dues Denominacions d’Origen: D.O. ALELLA i D.O. CAVA. La majoria de vinyes i el celler estan situats al centre de la població d´Alella, al cor de la Denominació d´Origen, a 15 quilòmetres al nord de Barcelona. Comercialitzem els vins, caves, dolços i generosos sota les marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, ONA i VIOLETA i MAYLA amb l´objectiu de donar a conèixer l´acusada personalitat de les varietats locals, el clima mediterrani i el caràcter geològic que configuren els nostres vins.

El raïm prové de vinyes pròpies on treballem de manera ecològica (no herbicides, no insecticides, no adobs inorgànics). Al celler es treballa amb la mínima intervenció i amb dosis de sulfurós mínimes i responsables que asseguren la correcta evolució del vi i la seguretat alimentària dels consumidors.

Cava elaborat amb un vi base on es combinen les varietats tradicionals.

La criança mínima és de 14 mesos i es degorja just abans de sortir al mercat per preservar tota la frescura i intensitat.

De color groc daurat, aroma intens, complexe, amb expressió de la criança clásica amb notes de fruits secs. Boca amb molt sabor, expresiva, fines notes de lies. Equilibrat i llarg.

 

Descarregar fitxa