Informació addicional

Parcela

Vinya Rials

Clima

Mediterrani marítim

Sòl

Granodiorites arenoses (“sauló”)

Varietats

100 % Pansa Blanca

Edat mitjana dels ceps

22 anys

Alçada i exposició

100 m, EST

Formació

Royat doble

Tipus viticultura

Ecològica sense herbicides, insecticides ni adobs inorgànics

Producció Hectària

25 Hl

Criança

6 mesos amb les pròpies lies

Alcohol

12,5 % vol.

Producció anual

13.000 ampolles

Alella Vinícola és el celler que ha donat fama a Alella des del 1906 a través dels seus vins, impulsant la creació de la Denominació d’Origen Alella durant els anys 50′. Actualment produïm, elaborem i embotellem vins i caves sota dues Denominacions d’Origen: D.O. ALELLA i D.O. CAVA. La majoria de vinyes i el celler estan situats al centre de la població d´Alella, al cor de la Denominació d´Origen, a 15 quilòmetres al nord de Barcelona. Comercialitzem els vins, caves, dolços i generosos sota les marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, ONA i VIOLETA i MAYLA amb l´objectiu de donar a conèixer l´acusada personalitat de les varietats locals, el clima mediterrani i el caràcter geològic que configuren els nostres vins.

El raïm prové de vinyes pròpies on treballem de manera ecològica (no herbicides, no insecticides, no adobs inorgànics). Al celler es treballa amb la mínima intervenció i amb dosis de sulfurós mínimes i responsables que asseguren la correcta evolució del vi i la seguretat alimentària dels consumidors. Vi apte per a vegans certificat per l’Associació Vegetariana Espanyola.

Color groc pàl.lid brillant amb un to daurat clar. Nas intens, aromàtic amb notes d’herbes com menta, llimona, llima i poma fresca. Bona entrada al paladar, extracte fi i acidesa amb un pessic d’herbes, fruita fresca, tensió i bona longitud.

 

Descarregar fitxa