La Corporativa

Sis hectàrees de natura a Alella on trobaràs un equip inconformista, apassionat i autèntic a la teva disposició per a crear ambients, organitzar esdeveniments i experiències gastronòmiques.

Diferents escenaris on podràs gaudir de la teva experiència.

Categoria:

Informació addicional

Més informació

info@alellavinicola.com

Experiència gastronòmica

Pensada per empreses, col·lectius o grups que vulguin gaudir dels nostres espais i activitats lúdiques o gastronòmiques.

Un entorn especial on podràs passejar per dues vinyes, en vas i emparrada, de varietat en recuperació i de Pansa blanca. Visitar una mina d’aigua natural que s’aprofita per la gestió hídrica integral de l’explotació agrària, endinsar-te per l’hort ecològic amb vistes al mar, observar la gestió de subproductes vegetals de la finca (forestals i vitivinícoles) i fer un tast comentat sota l’ombra d’un magnífic roure.

Oferim tots els nostres escenaris a qualsevol col·lectiu o empresa que vulgui realitzar la seva pròpia activitat o qualsevol activitat que nosaltres podem proposar-vos. Reunions de col·lectius, d’empresa, team building, joc del Vi, mindfulness ioga, tastos personalitzats, gastronomia a mida …

Tot gaudint de la visita a La Finka 4.1 o de la nostra gastronomia adaptada a les teves necessitats.

Per a més informació: info@alellavinicola.com