Informació addicional

Alçada i exposició

100 m, SE

Producció Hectària

35 Hl

Alcohol

11,5 % vol.

Alella Vinícola és el celler que ha donat fama a Alella des del 1906 a través dels seus vins, impulsant la creació de la Denominació d’Origen Alella durant els anys 50′. Actualment produïm, elaborem i embotellem vins i caves sota dues Denominacions d’Origen: D.O. ALELLA i D.O. CAVA. La majoria de vinyes i el celler estan situats al centre de la població d´Alella, al cor de la Denominació d´Origen, a 15 quilòmetres al nord de Barcelona. Comercialitzem els vins, caves, dolços i generosos sota les marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, ONA i VIOLETA i MAYLA amb l´objectiu de donar a conèixer l´acusada personalitat de les varietats locals, el clima mediterrani i el caràcter geològic que configuren els nostres vins.

El raïm prové de vinyes pròpies on treballem de manera ecològica (no herbicides, no insecticides, no adobs inorgànics). Al celler es treballa amb la mínima intervenció i amb dosis de sulfurós mínimes i responsables que asseguren la correcta evolució del vi i la seguretat alimentària dels consumidors.

Es tracta d’un rosat de color vermell clar amb tonalitats asalmonades, amb nas madur de fruites vermelles (maduixa, gerds) i especiats. En boca es mostra fresc, melós i elegant, ideal per acompanyar diversos àpats. Es presenta amb la imatge original de principis de s.XX.

Darrers reconeixements:

Punts Peñín 2018: 87 p
Guia de Vins de Catalunya 2018: 9,26 p

 

Descarregar fitxa