Informació addicional

Parcela

Vinya Rials

Clima

Mediterrani marítim

Sòl

Granodiorites arenoses (“sauló”)

Varietats

100% Garnatxa negra

Edat mitjana dels ceps

22 anys

Alçada i exposició

100 m, SE

Formació

Royat doble

Tipus viticultura

Ecològica sense herbicides, insecticides ni adobs inorgànics

Producció Hectària

35 Hl

Criança

6 mesos amb les pròpies lies

Alcohol

11,5 % vol.

Producció anual

5.000 ampolles

Alella Vinícola és el celler que ha donat fama a Alella des del 1906 a través dels seus vins, impulsant la creació de la Denominació d’Origen Alella durant els anys 50′. Actualment produïm, elaborem i embotellem vins i caves sota dues Denominacions d’Origen: D.O. ALELLA i D.O. CAVA. La majoria de vinyes i el celler estan situats al centre de la població d´Alella, al cor de la Denominació d´Origen, a 15 quilòmetres al nord de Barcelona. Comercialitzem els vins, caves, dolços i generosos sota les marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, ONA i VIOLETA i MAYLA amb l´objectiu de donar a conèixer l´acusada personalitat de les varietats locals, el clima mediterrani i el caràcter geològic que configuren els nostres vins.

El raïm prové de vinyes pròpies on treballem de manera ecològica (no herbicides, no insecticides, no adobs inorgànics). Al celler es treballa amb la mínima intervenció i amb dosis de sulfurós mínimes i responsables que asseguren la correcta evolució del vi i la seguretat alimentària dels consumidors.

De color vermell clar amb reflexos asalmonats, molt delicat i atractiu, amb nas d’elevada intensitat on destaquen fruits vermells dolços (maduixa, gerds), floral (violeta), i lies fines, molt original.
En boca és fresc i amb molt de sabor, caracteritzat per l’original punt d’agulla natural que intensifica totes les sensacions invitant a tornar-lo a beure.

Darrers reconeixements:

Punts Peñín 2018: 87 p
Guia de Vins de Catalunya 2018: 9,14 p

 

Descarregar fitxa