La Ruta del Vi

Sis hectàrees de natura a Alella on trobaràs un equip inconformista, apassionat i autèntic a la teva disposició per a crear ambients, organitzar esdeveniments i experiències gastronòmiques.

Diferents escenaris on podràs gaudir de la teva experiència.

Categoria:

Informació addicional

Durada

2h aprox

Preu per persona

22 €

Inclou

Visita a vinyes
Passeig i estada a la Finka
Tast comentat
Tapa i copa de vi a establiments d’Alella

RESERVES A

info@alellavinicola.com

A només 500 metres del celler modernista hem preparat una visita a l’aire lliure.

Un entorn especial on podràs passejar per dues vinyes, en vas i emparrada, de varietat en recuperació i de Pansa blanca. Visitar una mina d’aigua natural que s’aprofita per la gestió hídrica integral de l’explotació agrària, endinsar-te per l’hort ecològic amb vistes al mar, observar la gestió de subproductes vegetals de la finca (forestals i vitivinícoles) i fer un tast comentat sota l’ombra d’un magnífic roure.

Podràs tastar tres vins d’Alella Vinícola i comprar qualsevol dels productes allà mateix (pagament preferible en targeta). Aparcament gratuït. Es recomana calçat i roba adequada per poder passejar per les vinyes i l’hort.

Un cop finalitzada la visita en proposem que visitis el poble d’Alella i que escullis un dels restaurants o bars que hem seleccionat per menjar una tapa i prendre una copa de vi d’Alella Vinícola. Preu: 22 €/persona. En aquests establiments també hi podràs dinar o comprar vins i caves d’Alella Vinícola.

RESERVES A: info@alellavinicola.com

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “La Ruta del Vi”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *