Informació addicional

Parcela

Vinya Rials

Clima

Mediterrani marítim

Sòl

Granodiorites arenoses (“sauló”)

Varietats

60% Garnatxa blanca, 40% Pansa blanca

Edat mitjana dels ceps

85 anys

Alçada i exposició

100 m, SE

Formació

Royat doble

Tipus viticultura

Ecològica sense herbicides, insecticides ni adobs inorgànics

Producció Hectària

15 Hl

Criança

fermentat i criat en bóta de 500 litres 12 mesos amb les pròpies lies

Alcohol

14,0 % vol.

Producció anual

1.200 ampolles

Alella Vinícola és el celler que ha donat fama a Alella des del 1906 a través dels seus vins, impulsant la creació de la Denominació d’Origen Alella durant els anys 50′. Actualment produïm, elaborem i embotellem vins i caves sota dues Denominacions d’Origen: D.O. ALELLA i D.O. CAVA. La majoria de vinyes i el celler estan situats al centre de la població d´Alella, al cor de la Denominació d´Origen, a 15 quilòmetres al nord de Barcelona. Comercialitzem els vins, caves, dolços i generosos sota les marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, ONA i VIOLETA i MAYLA amb l´objectiu de donar a conèixer l´acusada personalitat de les varietats locals, el clima mediterrani i el caràcter geològic que configuren els nostres vins.

El raïm prové de vinyes pròpies on treballem de manera ecològica (no herbicides, no insecticides, no adobs inorgànics). Al celler es treballa amb la mínima intervenció i amb dosis de sulfurós mínimes i responsables que asseguren la correcta evolució del vi i la seguretat alimentària dels consumidors.

Compartint una copa d’aquest vi solidari ajudes als projectes d’ACCIÓ PLANETÀRIA al món. Descobreix totes les accions en www.accionplanetaria.org i posa’t en moviment. L’experiència d’Alella Vinícola i el Celler Testuan units perquè pugueu explorar aquest vi blanc fermentat i criat en bóta.

 

Descarregar fitxa